Cautare

7582 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 201 universitatea ovidius constanta" (6.58 secunde)
Pana la varsta de 6 ani, ea si-a demonstrat capacitatea de a calcula si memora numere la Universitatea din Mysore.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
Daniel Mogosanu a afirmat ca ALRO Slatina nu trebuie confundata cu Universitatea Craiova, chiar daca in lotul sau sunt noua fosti jucatori ai Stiintei si ca isi doreste sa inceapa returul cu rezultate pozitive.
Ambitioasa atleta legitimata la CS Universitatea Craiova vrea sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. ... Semifondista originara din Pitesti, dar care reprezinta clubul CS Universitatea Craiova, se afla foarte aproape de implinirea unui vis:
Revenirea pe "Centralul" din Banie nu a fost de bun augur pentru Universitatea. ... Nu este vina mea sau a spectatorilor ce au asistat la meci ca Universitatea nu are 18 jucatori, din cei 24 pe care ii plateste, care sa faca fata in Liga I.
Compania de telefonie mobila Cosmote anunta ca va continua si anul acesta seria de intalniri cu studentii printr-un eveniment organizat in orasul Constanta.
Cei doi studenti ai Facultatii de Arte de la Universitatea "Ovidius" din Constanta au prezentat cu acest prilej o inedita expozitie de icoane si simboluri religioase.
Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda. ... Cercetatorii chinezi, in 2012, au facut primul transplant reusit pe animale de laborator cu telocite si au obtinut rezultate uimitoare in tratarea infarctului miocardic.
Pe numele de fata Geambec, Sevil Shhaideh s-a nascut la 4 decembrie 1964 la Constanta, intr-o familie de turci. ... Aici, la Constanta, nu mai suntem multi. Daca nu stiati, unchiul meu a cumparat aproape toata familia, pe toti din Constanta, pe unchiul meu, care avea un atelier de mecanica.
La intersectia strazilor Eliberarii cu Dezrobirii- cunoscuta si sub denumirea de Inel II- s-a inaugurat ieri cel de-al treilea magazin de credite din Constanta, apartinand CitiFinancial. Prin aceasta noua unitate CitiFinancial, numarul locatiilor din Constanta apartinand acestei banci s-a ridicat la 5.
El ocupa functia de Spiritual al Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. ... Pacatele capitale sunt 7 la numar si pe ele vom incerca sa le explicam cu ajutorul preotului de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Constanta. ... Parintele din Constanta crede ca efectele ei sunt grave.
Filiala Constanta a Partidului Democrat pare hotarata sa-si faca ordine in propria ograda. ... cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. Problema cu Gabriel Iordache, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PD Constanta, este...
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
sa completeze si sa depuna formularul 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate" daca au realizat pe langa salarii si alte venituri (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impuse in sistem real, castigurile rezultate din transferul titlurilor de valoare); ... castigurile rezultate din transferul titlurilor de avere.
El a precizat ca nu s-a stabilit o data fixa pentru asumarea raspunderii guvernamentale pentru ca ministrul Agriculturii nu a definitivat inca cele doua legi legate de modificarea legislatiei proprietatii.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
Directorul SAPARD Constanta s-a aflat, zilele acestea, la Galati, la o reuniune la care a participat si Johathan Schelle.
google-analytics.com